Fietsen in Zuid-Limburg - Ontdek Maastricht met dit 3-daags fietsarrangement

Maastricht , Limburg
VANAF
€ 64,50 p.p.p.n.
VANAF
2 Personen
3 dagen

Zuid-Limburg is een prachtige omgeving om per fiets te ontdekken. Kom 3 dagen naar Maastricht en omgeving en plan uw fietsroutes naar de mooiste bezienswaardigheden en de mooie natuur. U verblijft in deze prachtige buitenplaats gelegen in een mooie groene omgeving met een eigen park. Fiets er heerlijk op uit door het Zuid-Limburgse landschap.

Bij dit 3-daags Fietsarrangement in Maastricht is inbegrepen

  • 2 Overnachtingen op een comfort kamer
  • 2x Ontbijt
  • 1x Een lunchpakket
  • 1 dag fietshuur
  • Fietsroutes

Prijzen: 

  • Verblijf zondag tot en met donderdag € 129,- p.p. op basis van 2 personen per kamer.
  • Verblijf vrijdag of zaterdag € 149,- p.p. op basis van 2 personen per kamer

  Wilt u upgraden naar een luxere kamer dan is dat mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden en prijzen.

  De prijs van dit 3-daagse Fietsarrangement in Maastricht is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Fietsen in Maastricht

Zuid-Limburg is een prachtige omgeving om per fiets te ontdekken. Kom 3 dagen naar Maastricht en omgeving en plan uw fietsroutes naar de mooiste bezienswaardigheden en de mooie natuur. U verblijft in deze prachtige buitenplaats gelegen in een mooie groene omgeving met een eigen park. Fiets er heerlijk op uit door het Zuid-Limburgse landschap.

Het kasteel

Op het landgoed hebben koningen gejaagd, zijn belangrijke militairen verbleven en hebben rijke families gewoond. Eén van de meest illustere bewoners van het kasteel was de controversiële Petrus Regout, de eerste Nederlandse industrieel. Het landgoed gaat (waarschijnlijk) terug tot de tiende eeuw. Toen schonk koningin Gerberga van Saksen haar bezittingen in Meerssen, inclusief een bosrijk landgoed, aan de abdij van Reims. Inmiddels is het omgebouwd tot prachtig hotel waar de geschiedenis nog te voelen is.

De kamers

Tijd voor een fietsweekend? Maastricht is always a good idea! Maar één dag is dan niet genoeg Dus wij hebben een 3-daags arrangement samengesteld met twee overnachtingen op één van onze kamers. Zo heeft u alle tijd om op uw gemak de omgeving te ontdekken. Want er is zóveel te beleven in het gezellige, bourgondische Zuid-Limburg.

De kamers

Het hotel in de buurt van Maastricht en ligt in een prachtig landschapspark. In de moderne aanbouw liggen de 83 luxe hotelkamers en de hotelsuite. Ons kasteelhotel is dé plek voor een heerlijke overnachting. Het van oorsprong middeleeuwse kasteel kent een rijke geschiedenis. Dat merkt u al zodra u aankomt. De eeuwenoude bomenlanen, waterpartijen, doorkijkjes en grazende schapen maken het tot een levendige, magische plek.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • Huisdieren toegestaan
 • Parkeren
 • Restaurant
 • Wifi
 • Fietsverhuur
 • Lift
 • Receptie

Onze partner

Het Landgoed

Het landgoed kende door de eeuwen heen vele gedaanten; hoeve, luxe slot, patriciërswoning, kantoor, hotel, bos, opleidings- en conferentiecentrum en park met exotische aanplant. Altijd was het een prachtige plek in een schitterend landschap op een steenworp van bourgondisch Maastricht. Nu is het landgoed weer helemaal in dienst van het hotel.

Het Kasteelhotel

De buitenplaats is een monumentaal huis dat 1 geheel vormt met bijgebouwen en een omliggende tuin of park. Het spreekt tot de verbeelding: de omvang, de architectuur, de natuur en de grootsheid van vroeger.

In heel Nederland, vooral in het midden en westen van ons land, bouwden gefortuneerde stedelingen tussen 1600 en 1900 buitenplaatsen in landelijke gebieden. Zo ontkwamen ze aan de vervuilde en ongezonde, door epidemieën geteisterde, stad. Dit gebeurde ook met kasteel Vaeshartelt, dat later Buitenplaats Vaeshartelt werd. In deze zelfgecreëerde oases verstond men de kunst van het genieten. Bewoners hielden zich bezig met literatuur, poëzie, muziek, tuinarchitectuur en beeldende kunst.

Het landgoed ligt in de buurt van Maastricht en ligt in een prachtig landschapspark. In de moderne aanbouw liggen de 83 luxe hotelkamers en de hotelsuite. Ons kasteelhotel is dé plek voor een romantische overnachting. Het van oorsprong middeleeuwse kasteel kent een rijke geschiedenis. Dat merk je al zodra je aankomt. De eeuwenoude bomenlanen, waterpartijen, doorkijkjes en grazende schapen maken het tot een levendige, magische plek.

De kamers

De moderne 2-persoons Comfort kamer is 22 m² en de gerenoveerde 2-persoons Comfort Plus Room zijn 20 m². Beide kamertypes beschikken over een 2-persoonsbed, douche, kluisje, tv en gratis wifi. 

De hotelsuite is 31m2 en beschikt over een groot 2-persoonsbed, fijn ligbad, 2-persoons douche en betoverende sfeer. 

Goed om te weten

  • 5 autominuten vanaf het centrum van Maastricht
  • Gratis parkeren voor de deur
  • Uitgebreide mogelijkheden om lekker te eten & drinken
  • 23 hectare natuur rondom het buitengoed (perfect om te fietsen of wandelen)
  • Een zonnig park terras met mooi uitzicht
  • Elke zondag koopzondag in Maastricht (ideaal voor de shopaholics onder ons)
  • Leuke hotspots voor jong en oud

Bereikbaarheid

Parkeren 

Wij beschikkent over 250 gratis parkeerplaatsen voor de deur.
Openbaar vervoer
Vanuit Maastricht Centraal station:
Neem de stadsbus (lijn 30) of trein naar Maastricht Noord. Via de achterzijde van station Noord (P+R parkeerplaats) loop je eerst ongeveer 15 minuten in noordelijke richting. Sla dan linksaf (bospad Beukenlaan) richting het hotel. 

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Voordeeltrips.nl informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Voordeeltrips.nl en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Voordeeltrips.nl maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

Hoogtepunten

 • Fietsen in Maastricht
 • 3 dagen genieten
 • Stijlvolle buitenplaats

Gratis advies?

We helpen u graag. Onze informatie en reserveringsdienst is bereikbaar op:
ma-do: 09.00 - 22.00
vr: 09.00 - 17.30
za-zo: 10.00 - 14.00

Tel: 088-5405805

Waarom bij ons boeken?

655+ Arrangementen

Uitgebreid aanbod van diverse accommodaties. Altijd één die voldoet aan uw wensen.

Lage kosten

Wij hebben de scherpste prijzen met maximaal comfort.

Uitstekende ondersteuning

Onze informatie en reserveringsdienst medewerkers helpen u graag.